IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken

Fantasonia

TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Human District

Human District
Dit is de plek waar alle mensen wonen in heel Fantasonia. Als je hier loopt, lijkt het net alsof je in de middeleeuwen bent. De dorpjes zijn klein, van steen gemaakt en verspreid over het land. Voor de rest is er alleen maar gras.
18103The worst of luc...
do apr 21, 2016 2:46 am
Tetsuo Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Lakeside

Lakeside
Lakeside grenst direct aan Human District, het is een gebied met heel veel water. Het wordt bevolkt door allerlei magische en mythische waterdieren. Het wordt niet echt op prijs gesteld als een mens in het meer gaat zwemmen, blijkt, want de mensen die dat deden zijn nooit meer teruggekomen.
11116What's up, bro?...
di apr 12, 2016 6:24 am
Adiran Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Volacia

Volacia
In Volacia wonen draken, hier en daar een vuurdiertje maar dat is het wel. Het is een vulkanisch gebied met alleen maar bergen, vulkanen en een beetje water. Niet alleen het vulkanisme is gevaarlijk voor de mens. De draken lusten zo nu en dan wel een mens.
667Confidence
ma jul 07, 2014 12:52 am
Esida Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Notoko

Notoko
In dit groene gebied wonen allerlei Chinese en Japanse mythische dieren. Het is een prachtig graslandschap dat direct aan het bos in het oosten grenst. Het is een rustgevend land dat vrede kent en wil behouden. Goed nieuws voor de mensen dus!
1090Sun and ice
do mei 05, 2016 3:42 am
Graeham Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Grünland

Grünland
In dit gebied, dat compleet door bos wordt bedekt, wonen magische vogels, een paar boswezens en een paar dieren van de Noordse mythologie. De vogels houden niet van de mensen, maar de mensen worden hier gewoon genegeerd. Je kunt hier veilig rondlopen.
11105Bird bird bird, ...
zo apr 10, 2016 10:27 pm
Avani Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Horroria

Horroria
De naam van het land is geen grapje. Het is een donker, dichtbebost gebied, bevolkt door allerlei bloeddorstige en duistere dieren. Het is zeer gevaarlijk om dit gebied te betreden. Avani verbiedt de mensen hier te komen, niet om de baas te spelen maar voor hun eigen veiligheid.
996Lion Amongst Men...
za jul 19, 2014 7:22 am
Creon Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Zielonylas

Zielonylas
Dit is ook een mooi, groot land met heel veel bos. Hier wonen magische katten en honden, hier en daar een ander dier maar dat is het wel. De twee soorten kunnen elkaar niet uitstaan, maar de mens kan rustig rondlopen in Zielonylas.
982Fresh water
zo feb 08, 2015 8:24 am
Creon Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Latica

Latica
In Latica wonen de Griekse en Romeinse mythische dieren. Het is een klein land met veel woestijn en hitte. De mens kan hier zonder zorgen lopen, want de wezens houden van mensen. De hitte is alleen een beetje lastig te verdragen.
320Memories [E7]
di nov 05, 2013 7:42 am
Ilva Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Giville

Giville
In Giville leven reuzen en andere wezens die te groot zijn. De bomen zijn ook allemaal groter dan wat gebruikelijk is. Het land scheidt zich van het continent door een bergketen. Het is hier verschrikkelijk koud, maar alsnog kan de mens hier vrij rondlopen.
774Morning~
za aug 23, 2014 6:56 am
Aurik Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Dimensia

Dimensia
Vele dimensies kruisen zich hier. Vaak worden er wezens en mensen van Fanterria erin opgeslokt en komen ze in een andere dimensie terecht. Mega gevaarlijk is het niet, want men keert altijd uiteindelijk terug .. Het échte gevaar is eerder wat voor een dimensie het is. Is iedereen dan een zeer gevaarlijk wezen? Is men opeens een leerling? Zoveel vragen en o zo veel dimensies.
218[E6] Back Home...
za aug 03, 2013 7:45 am
Cynthia Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies