IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 » lavi.

Go down 
AuteurBericht
Lavi
Junior
avatar

Aantal berichten : 66
Punten : 10

Over jouw personage
Leeftijd: » 19 years
Groepsleider: » none
Relatie: » s-strike!

BerichtOnderwerp: » lavi.   di jul 16, 2013 10:48 am

-- l a v i .
basic info --
birthdate august 10
age 19 years
height 1.85 cm
weight 64 kg
status alive
gender male
blood type O
previous home country mixed, mostly asia
weapon tettsui -> iron hammer
appearance --- link ---

personality --
Lavi’s stemmingen kunnen variëren van ondeugend, relaxt, vriendelijk, koud en bitter, tot sluw of naïef. Door zijn harde trainingen zijn deze stemmingen echter vaak opgezet, want daaronder verschuilt een slim, rustig persoon. Zijn trainingen raden het sluiten van vriendschappen en het vertrouwen van anderen af, en soms verboden ze het hem zelfs. Hierdoor is Lavi er erg bewust van dat hij verwacht word door te gaan wanneer zijn ‘vrienden’ en ‘bondgenoten’ om hem heen sterven, zonder er veel of überhaupt om te rouwen. Door zijn training is Lavi ook erg slim en heeft hij een goed inzicht. Hij kan makkelijk vecht strategieën bedenken en gebruikt zijn skills vaak om gevechten te winnen. Lavi vind het ook leuk om bijnamen te bedenken, en kan ver gaan. Hij deinst niet terug als je zijn bijnaam niet leuk vind, en kan ook wel tegen het stootje dat daarop volgt en meer dan verdiend was. Ook is Lavi dol op mooie vrouwen, en heeft de gewoonte om ‘Strike!’ uit te roepen wanneer hij een vrouw ontmoet die aan zijn ‘normen voldoet’.

history --
Lavi is geboren en opgegroeid in een oorlog. Hij en zijn opa vochten niet mee, maar hielden alles bij en schreven alle gebeurtenissen op voor later gebruik. Lavi’s trainingen waren streng, en er werd van hem verwacht dat hij geen vrienden of bondgenoten zou maken, omdat hij niet in de oorlogen betrokken moest worden, maar alles van de kantlijn moest toezien. Lavi was echter wel getraind in vechten, omdat hij zichzelf moest beschermen. In een van de hevige strijden die Lavi moest bijwonen om de boeken compleet te krijgen, raakte hij gewond en gescheiden van zijn opa of de kant waarvoor hij vocht. Hij strompelde met veel bloedverlies en half bewusteloos rond, totdat hij persongelijk de poort naar Fanterria doorging. Na drie dagen van bewusteloosheid, werd hij wakker in een grot. Een centaur, die hem bewusteloos en gewond gevonden had, had hem meegenomen en zijn wonden verschoont. Lavi bleef bij de centaur tot zijn wonden geheeld waren, zich afvragend of hij ooit terug zou kunnen naar de aarde. Toen hij weer kon reuzen, vertelde de centaur hem om naar Human District te gaan, omdat het daar veiliger was dan in het wild, tussen alle Fanterriaanse dieren. De centaur sneed met behulp van oeroude magie die alleen bekend was bij de centaurs een kruis ✝ in zijn pols en gaf hem één van zijn wapens, de ijzeren hamer Tettsui om zichzelf te beschermen en zodat hij de centaur niet zou vergeten. Hij vertelde Lavi tot wat deze hamer in staat was en dat alleen hij hem kon gebruiken, door het kruis dat snel een litteken zou vormen. Op zijn reus naar de menselijkheid ontmoette hij een jongen met wie hij goed bevriend raakte. Toen hij hem en zijn kleine, gouden golem ontmoette, en zo weer in contact kwam met mensen, besloot hij alles bij te gaan houden op de manier die hij gewend was. Als hij ooit terug zou keren naar aarde, moest hij wel zo veel mogelijk over deze bijzondere wereld weten, om het te delen met de rest van zijn wereld. Hij raakte in een ernstige storm echter gescheiden van zijn vriend, en vond alleen de golem terug. Hij ging, samen met het wezentje naar Human District, en verwachtte zijn vriend daar terug te zien, maar niemand had ooit van de jongeman gehoord. Lavi besloot te gaan werken voor geld, zodat hij een huisje of een kamer kon kopen, voordat hij het wild weer in zou gaan. Ook besloot hij om zichzelf te trainen met Tettsui, die hij Ozuchi Kozuchi (Big hammer, little hammer) noemde omdat hij Tettsui geen leuke naam vond. Toen hij eindelijk een huisje kon kopen, verliet hij Human District en ging hij het land Fantasia ontdekken. De golem bleef bij hem, en terwijl hij alle magische wezens, planten en gebieden in zich opneemt en in zijn boeken zet, is hij nog steeds opzoek naar zijn vriend.

power and abilities --
Tettsui is een van grootte veranderende hamer. Omdat Lavi de officiële naam (die vertaald Iron Hammer betekend) niet leuk vind, heeft hij het de bijnaam Ozuchi Kozuchi (big hammer, little hammer) gegeven. De hamer kan groeien en uitrekken op zijn commando. Hij gebruikt de hamer ook voor transport, door op de steel te staan en deze uit te rekken in een bepaalde richting. Door het litteken op zijn pols, dat doordat het gemaakt is door een centaur en dus speciale powers bevat, heeft hij geen last van het zwaarder wordende gewicht wanneer hij zijn hamer groter laat worden. Naast het gebruik voor brute kracht, kan Lavi ook ‘veroordelingen’ oproepen, door zegels te raken die de natuur beïnvloeden die rond zijn hoofd verschijnen. Lavi heeft echter nog niet alle zegels ‘vrijgespeeld’, en zonder de juiste training en kennis zullen hierbij vraagtekens blijven staan.
Fire Stamp Lavi gebruikt de Fire Stamp om een stortvloed van vlammen in de vorm van een slang op te roepen.
Heaven Stamp Lavi gebruikt de Heaven Stamp om bliksem te creëren.
Wood Stamp -- Spinning Dist of Heaven and Earth Lavi gebruikt deze vorm van de Wood Stamp om de natuur  te besturen. Hij kan bijvoorbeeld een bewolkte hemel laten opklaren.
Wood Stamp -- Wind Lavi gebruikt deze vorm van de Wood Stamp om een enorme bal van wind te creëren
Combo Stamp Lavi kan ook twee Stamps tegelijk en combineert deze dan in een krachtige aanval. Hij kan bijvoorbeeld met de Fire Stamp en de Heaven Stamp een gigantische slang van vuur en ijzer oproepen, of een muur van ijzer en vuur te creëren.
extra's --
-- Lavi heeft de gewoonte zijn zinnen te eindigen met '-sa'.
-- Lavi's favorite eten is yakiniku, een Japans gerecht, en zijn minst geliefde eten is wasabi. Zijn hobbies zijn slapen, lezen en mensen plagen.
-- Lavi vind het zo fijn om te slapen, dat hij bovenop zijn gebruikelijke 7 à 8 uur 's nachts ook nog overdag een uurtje of meer gaat tukken.
-- Lavi's geboortenaam is onbekend, en hij heeft door zijn beroep veel verschillende namen gebruikt. Zijn meest recente naam, Lavi, is zijn 49ste alias.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
» lavi.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fanterria :: Aarde :: Newbies :: In de RPG-
Ga naar: