IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 » tyki mikk.

Go down 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: » tyki mikk.   do jul 18, 2013 1:08 pmtyki mikk

NAME
tyki mikk

AGE  
physically; 26 years old

GENDER
male

SPECIES
demon

STATUS
alive

BASIC INFORMATION
name tyki mikk
gender male
age physically; 26 // chronologic; unknown
status alive
date of birth unknown
species demon
blood type O
height 1.88 cm
weight 77 kg
appearance --- link ---

PERSONALITY
In tegenstelling tot andere demons, prefereert Tyki naast zijn demonische kant, ook een menselijke kant te hebben. Hierdoor heeft Tyki verschillende persoonlijkheden; eentje kalm en vriendelijk, de andere sadistisch, die hij, erg respectvol, zijn ‘lichte’ en ‘duistere’ kanten noemt. Tyki’s ‘lichte’ kant zijn voor de mensenvrienden die hij gemaakt heeft. Als hij deze persoonlijkheid op de voorgrond zet, is hij een muffige, arme man die met zijn vrienden overal naartoe reist, op zoek naar werk. Hij is zorgeloos en ondeugend en heeft er geen problemen mee vals te spelen en zo mensen hun geld (en soms ook kleding) te laten verliezen doormiddel van kaartspellen als hij er voordeel van zou hebben. Hoewel hij zijn trots wilt behouden, heeft hij er niks op tegen om alles te accepteren, zo lang het maar niet te beschamend is. Zijn ‘duistere’ kant word erg beïnvloed door zijn innerlijke demon. Tyki’s spreken en manieren zijn verfijnder; hij kleed zich netter en gedraagt zich deftiger. Hij is echter nog steeds erg zorgeloos voor iemand van hoge afkomst. Hij heeft echter ook zijn momenten waarin hij zich helemaal niet waardig gedraagt, en soms gebruikt hij zijn deftigheid ook om andere te plagen. Wanneer zijn ‘duistere’ kant op de voorgrond staat, is Tyki ook veel sadistischer, en geniet ervan om zijn ‘Choose’ te gebruiken om mensen en wezens op een creatieve manier te doden, bijvoorbeeld door vitale organen weg te halen. Het uit elkaar houden van zijn persoonlijkheden en het behouden van zijn ‘lichte’ kant is nog lastig voor Tyki. Hoewel hij om zijn menselijke vrienden geeft, heeft hij duidelijk gemaakt dat het hebben van een ‘lichte’ én ‘donkere’ kant is wat het leven zo interessant maakt.

HISTORY
Tyki groeide op met zijn broer, en sloot zich door het huwelijk en adoptie van zijn broer bij een grote, duistere familie aan. Tyki kreeg regelmatig taken van het hoofd van de familie, meestal het doden van bedreigingen of vijanden, en kreeg de neiging om de bovenste knoop van de jassen van zijn slachtoffers te nemen, als een trofee. Toen er mensen in Fanterria terecht komen, werden Tyki, zijn nichtje en zijn neefje eropuit gestuurd het te onderzoeken. Al snel creëerde Tyki een menselijke kant voor zichzelf, om dieper door te dringen en meer te weten te komen over deze nieuwe wezens. Hij deed zich voor als een man met weinig geld opzoek naar een baantje, en leerde twee mannen en een kind kennen, die al snel zijn vrienden werden. Toen er genoeg informatie verzameld was, bleef Tyki zijn menselijke kant houden. Hoewel hij zich als demon beter voelde dan deze mensen, amuseerde hij zich toch met zijn gezelschap, en wou hij het niet kwijt. Hij hield zijn demonische kant echter wel, en deed naast zijn mensenwerk ook werk voor het hoofd van de familie, wat nu ook mensen doden inhield. Hij gaf de knopen aan het kind, met wie hij al snel een goede band vormde als cadeautjes. Wanneer hij weg moest voor zijn taak als demon, zou hij tegen de mensen zeggen dat hij weer een van zijn ‘geheime klussen’ had. Momenteel heeft Tyki een grotere ‘geheime klus’, waardoor hij gedwongen is zijn demonische leven te leven en geen contact op te zoeken met zijn mensenvrienden.

POWERS & ABILITIES
Net als bij andere demonen, zijn Tyki’s krachten afkomstig van een materiaal genaamd ‘Dark Matter’. Hij kan hiermee linten van Dark Matter creëren om zijn tegenstanders vast te binden en Dark Matter oproepen en laten ontploffen. De Dark Matter verhoogt zijn snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en bovennatuurlijke gaven, en als demon is Tyki ook immuun voor ziekte of ouderdom. Tyki beschikt ook over vleesetende golems die Teezes heten. Ze zijn gemaakt van Dark Matter en aan hem gegeven als cadeau. Ze zien eruit als zwarte vlinders met een paarse gloed om hen heen, en wanneer ze genoeg eten ‘evolueren’ ze in een grotere vlinder, met blauw wit gestreepte vleugels en een schedeltje als lijfje. Tyki heeft ook specifieke gaves, die alleen hij bezit.
Choose Tyki kan ‘kiezen’ wat hij wilt aanraken en wat niet, waardoor hij voor alle vaste ontastbaar is. Hij kan vloeibare stoffen (zoals de lucht en water) belopen alsof ze vaste stoffen waren. Tyki gebruikt Choose om zijn slachtoffers te doden door hun vitale organen weg te halen zonder de huid aan te tasten. Hij is ook in staat om Teezes in zijn tegenstanders’ lichaam te plaatsen, zodat zij hem of haar van binnenuit op kunnen eten.
Refusal Tyki is ook in staat om een perfecte vacuüm rondom zijn tegenstander te creëren en zo zuurstof weg te halen, zo ook de zuurstofvoorraad binnenin zijn tegenstander, en enorme druk ervoor in de plaats te zetten. Naast het lijden van zijn tegenstander, zal de luchtdruk hem of haar waarschijnlijk ook pletten. Tyki gebruikt deze kracht alleen wanneer hij serieus is.

EXTRA'S
-- Tyki heeft geen studie gehad, en is überhaupt nooit naar school geweest.
-- Tyki houdt van kois (eten), en steelt deze soms uit vijvertjes en riviertjes.
-- Tyki is soms gedwongen het huiswerk te doen van zijn nichtje, iets wat hij totaal niet leuk vind.

'looks like i'll be living this side of my life for a while'

THANKS SARA!
Terug naar boven Go down
 
» tyki mikk.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fanterria :: Aarde :: Newbies :: In de RPG-
Ga naar: