IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Syaoran

Go down 
AuteurBericht
Syaoran
Wezen
avatar

Aantal berichten : 2
Punten : 0

Over jouw personage
Leeftijd: Not too young to be dependant, not too old to be wise
Groepsleider: x
Relatie: Eh..

BerichtOnderwerp: Syaoran   vr jul 26, 2013 12:34 pm


general.
Volledige naam: Syaoran [sjao-ran]
Alias: Shesha [sje-sja]
Leeftijd: Unknown
Geslacht: Mannelijk
Status: Neutraal / Goed
Soort: Wezen // Dreamcatcher Dragon


appearance.
Ogen: lila tot felpaars, rustige uitstraling
Lichaam: turquoise-blauw, met een S-vorm bij de hals
(Schoft)hoogte: ongeveer zo groot als een paard - op twee poten zo'n twee meter tien.
- Syaoran lijkt op het eerste gezicht geen schubben te hebben. In plaats daarvan ziet men van buitenaf een soort zijdezachte vachtachtige structuur. Hij heeft echter wel een onderlaag van schubben, zichtbaar als zilverachtige glinsteringen in het maanlicht.
- Hij heeft geen dinosauriër-achtige kam of hoorns op zijn kop. In plaats daarvan loopt er van zijn kop, over zijn nek en rug tot het uiterste puntje van zijn staart lilakleurige manen die tijdens zijn bewegingen golven als zeewier. Zijn staart is lang en eindigt in een grote pluim van deze manen.


character.
[ Loyaal • Zachtaardig • Vriendelijk • Onhandig • Verlegen • Naïef ]

Angstaanjagend of immens zijn geen woorden die bij Syaoran passen. Zijn vriendelijkheid en misschien wel een beetje te zachte aard zijn twee aspecten die hem onder andere onderscheiden van de rest van zijn vuurspuwende en allesverwoestende soortgenoten. Hij houdt niet van geweld, is groot en onhandig, heeft een angst voor alles dat zes tot acht poten heeft en kruipt en ligt het liefst de hele dag op een roze wolkje voor zich uit te dromen. Dat hij wat dromerig is kan hij ook niet helemaal helpen; hij stamt af van zogenoemde Dreamcatcher Dragons, een soort die 's nachts dansend door de wolken van huisvesting naar huisvesting trekt om nachtmerries te verjagen en mensen goede dromen te bezorgen. Naar zeggen zouden ze ook geluk brengen, maar meestal alleen voor degenen die het verdienen. Het is een van de redenen waarom juist zijn soort graag gewild is voor Hunters, die hun geluk voornamelijk voor eigen doeleinden af willen tappen door hen als slaven te ketenen. Zoals zijn soort vroeger door burgers met een redelijke stand gebruikt werden als  gedomesticeerde trekpaarden en hun bijzonderheid en zeldzaamheid teniet werden gedaan. Het betekent echter niet dat deze draken totaal geen offensieve aanvallen kunnen uitvoeren; zijn soort is nu eenmaal niet zo agressief. Hij zou het eerder willen proberen om het uit te praten dan zich in een knokpartij te storten.
In tegenstelling tot de meeste van zijn schuwe soort is Syaoran graag onder de mensen. Hij heeft in feite op twee poten leren lopen en zijn motoriek ontwikkeld om mee te kunnen helpen met huishoudelijke klusjes. Een draak blijft echter een draak, dus dat ging meestal gepaard met een hoop gekluns, omgestoten potten en vazen en vervaarlijke zwiepen van zijn staart.


past.
Veel van zijn vroegere verleden weet Syaoran niet. Dat is ook niet zo gek, want hij is in zijn ei door de staart van zijn moeder uit het nest gestoten toen zij haar jongen wilde verdedigen voor belagers en zo, gekocht van een zwarte markt, in handen gekomen van een verbitterde kasteelmeesteres, en stiefmoeder over een verwaarloosd meisje. Syaoran leidde niet voor de lol een dubbelleven als gedomesticeerd hulpje en op de andere dag als wilde draak. Zijn drijfveer om tegen al zijn natuurlijke wetten in zijn tijd grotendeels door te brengen bij de mensen lag hem bij het meisje, die als een soort Assepoester door haar stiefmoeder van de buitenwereld werd gehouden in een kille kelder en gedwongen werd om dagelijks talloze klusjes te doen. Voor hem was het meisje geen sloofje zonder enige waarde, zoals ze door iedereen in de burcht - van de koninklijke knechten tot de staljongens - werd gezien. Voor hem was ze een ware vriend en idem dito. Twee personen van 'lage stand' die elkaar gevonden hadden als zielsverwanten. Misschien wel de enige die ze ooit had gehad. De bijzondere band mocht niet lang duren. De stiefmoeder verbood de vriendschap en Syaoran werd voor goed het kasteel uitgebannen bij de conclusie dat hij ondankbaar zou zijn over het feit dat de vrouw hem evengoed had kunnen doden toen ze hem kocht, maar hem in plaats daarvan in haar kasteel op had laten groeien. Het was puur toeval dat het meisje tijdens een van haar klusjes per ongeluk stuitte op een passage die buiten het kasteel leidde, waar ze voor het eerst vrij was om te gaan en te staan waar ze wilde. Het bos werd hun nieuwe ontmoetingsplaats, zo vaak en zo gauw als het meisje zich kon veroorloven om het kasteel uit te glippen. Waar ze toen beiden nog geen besef van hadden was dat Syaoran ook een eigenschap bezat om geluk te brengen. Het was door dit zekere geluk dat het meisje trouwde met de man van haar dromen, de boze stiefmoeder verdween en het eindigde in een eind-goed-al-goed-sprookje. Behalve voor Syaoran, die dit geluk voor anderen verspreidde maar het nooit zelf mocht beproeven. Het was niet meer dan logisch voor hem dat hij langzaam maar zeker vergeten werd nu hij geen rol meer kon spelen in het leven van zijn vriend. Zijn doelen in het leven zijn dromen te verspreiden, nachtmerries te verjagen, geluk te schenken, zielen die voor elkaar bestemd zijn te verbinden door middel van sterrenstelsels - niet om zijn bestaan te slijten met een mensenvriend en een schande te zijn voor zijn ras, zoals hij door vele van zijn soort al verstoten was. Dit lot accepterend heeft hij het losgelaten, tegenwoordig enkel nog neerkijkend op het nu gelukkige leven dat zijn vroegere vriend leidt. Hier en daar hangt hij dicht in de buurt van het mensendistrict rond, waar mensen er een goede vriend bij krijgen, van tijd op tijd geluk en voorspoed genieten of zelfs de ware tegen het lijf lopen - dit allemaal zonder te weten dat de veroorzaker hiervan toekijkt vanaf de wolken.


abilities.
» Human's Tongue
- Door zijn bestaan met en tussen de mensen heeft Syaoran geleerd om de mensentaal te spreken. Dit deed hij eerst door middel van telepathie, maar langzamerhand leerde hij klanken en lettergrepen imiteren.
» Aurora Beam
- In plaats van vuur beschikt hij over de mogelijkheid om een combinatie van een ijsachtige straal noorderlicht, regenboog en sterrenstof te spuwen.
» Dreamcatcher
- Hij is een boodschapper van dromen. Dat houd in dat hij mens en dier 's nachts hun dromen schenkt en hun nachtmerries verjaagt. Door deze eigenschap heeft hij ook de mogelijkheid om nachtmerries en dromen te bezoeken.
» Cupido's Constellations
- Geliefden of zielsverwanten kan Syaoran symbolisch met elkaar verbinden door middel van een sterrenbeeld te plaatsen dat voor het paar staat. Zolang dit sterrenbeeld bij heldere hemel zichtbaar blijft zou de liefde naar zeggen standhouden. Het is echter meer bijgeloof dan dat hij er een relatie ook daadwerkelijk mee kan vereeuwigen.

extra.
» Syaoran kan uiteraard wel vliegen, maar hij is altijd te zien met een lichtgekleurd wolkje waar hij op zweeft. Waar hij gaat, gaat het wolkje.
» Het geven van dromen is aangeboren en een eenvoudige klus. Het kan echter ontzettend zwaar zijn om in nachtmerries te duiken en het kleine lichtpuntje te vinden om ervoor te zorgen dat het omgezet wordt in een droom, aangezien alle negativiteit in een nachtmerrie hem uit kan putten.
» Ondanks zijn achtergrondverhaal en dat hij liever niet praat over hoe zijn soort door de mens gebruikt werd als pakezels en trekpaarden vind hij het beslist niet erg om nog klusjes binnen en buitenhuis te doen. Hij doet het zelfs graag; het is na een tijdje niet zo vreemd meer om hem in een werkschort te zien balanceren met een grote stapel potten en pannen in zijn klauwen.
» Syaoran is verzot op suikerspinnen, snacks, taart, cakes en andere mensenlekkernijen, ongeacht dat zijn drakenmaag er later erg van streek raakt en hij er ziek van kan worden.

===========================
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Syaoran
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fanterria :: Aarde :: Newbies :: In de RPG-
Ga naar: