IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bring it on

Go down 
AuteurBericht
Tetsuo
Ervaren
avatar

Aantal berichten : 182
Punten : 36

Over jouw personage
Leeftijd: 18
Groepsleider:
Relatie: If we're fools, we're fools together. That's the kinda team I want.

BerichtOnderwerp: Bring it on   wo aug 01, 2012 3:03 am

Twee groene ogen keken zoekend door het gebied. De eigenaar was midden in zijn zogenaamde training bezig, wat eigenlijk bestond uit het in elkaar proberen te meppen van een boom, maar hij was gestopt toen hij een zorgwekkend geluid hoorde. Iets bekeek hem, daar was hij zeker van. De jongen was echter te ongeduldig op het moment en besloot zijn 'opdracht' maar te hervatten, het wezen negerend. Natuurlijk besefte hij zich maar al te goed dat hij zich in gevaarlijk gebied bevond. Ondanks dat hij hier nog nooit was geweest en dat deze plek totaal nieuw voor hem was, was het hem duidelijk dat de wezens hier niet met zich lieten sollen. Het bos waar hij zich in bevond, stootte een of ander griezelig aura af, waar een normaal persoon de kriebels van zou krijgen. Tetsuo was echter zo vastbesloten geweest met zijn 'verandering', dat het hem geen ene moer meer boeide. Als iemand hem in stukken probeerde te scheuren, vocht hij gewoon even hard terug. Zijn koppigheid verbaasde hem daarom ook niet meer. Wat hem echter wel verbaasde, was dat hij zo gemakkelijk de oude draad weer had weten op te pakken. Wie kon nou eerlijk zeggen dat je binnen een bepaalde tijd was veranderd? Dat kon maanden, zelfs jaren duren. Hij had ook hard gewerkt aan zijn nieuwe hem. Het ging te makkelijk om dat in duigen te laten vallen.

Niet dat hij er echt aandacht aan besteedde. Het was zijn bedoeling ook geweest om die spiegel te breken. Dat het makkelijker ging dan gedacht, was alleen maar meegenomen, niet waar? Een harde klap volgde, waarop Tetsuo een sissend geluid maakte. Het deed nog steeds pijn om tegen een harde boomstam aan te meppen en dat irriteerde hem enorm. Het hoorde geen pijn te doen. Dit was z'n training, geen echt gevecht. Niet dat hij opgaf. Hij wilde niet meer zo'n lafaard zijn. Elke keer als hij terug dacht aan wat er toen in die grot gebeurde, walgde hij van zichzelf. Hoe had hij ooit zo kunnen worden? Het ergste van alles was nog wel dat hij zijn eigen kleine broertje liet stikken. Zoiets deed je niet als oudere broer. Nee, zelfs al was het niet Masaomi geweest die in de problemen had gezeten, hij had sowieso niet weg moeten rennen. Nu wist hij natuurlijk dat hij geen sympathieke held was, die elk mens of wezen uit de brand kon helpen, maar hij wilde ook niet zo'n lafhartige klootzak zijn die van elk klein probleem wegrende en de rest in de steek liet. Als hij iemand kon redden, dan wilde hij dat. Dan moest hij dat doen. Wat hij echter wel wist, was dat de oude Tetsuo ook geen mensen redde. Niet omdat hij het toen niet durfde, maar omdat hij vroeger alleen aan zichzelf dacht. Slechts zijn beste kameraden hielp hij en anders had je pech. Hij was meestal degene die zoiets veroorzaakte, daar ging het niet om, maar nu... Eigenlijk wilde hij beide Tetsuo's combineren. De idioot die alleen om zichzelf gaf, maar wel wist te vechten en de lafaard die alles voor iedereen zou doen en aan anderen dacht. Het enige nadeel was dat hij door het lint ging in een gevecht. Misschien was dat wel de rede dat hij niet had willen vechten. Hij wilde zijn verkeerde kant juist verbergen. Maar wat was zijn verkeerde kant?

Toen Tetsuo voor de zoveelste keer de boom een mep wilde verkopen, hoorde hij een laag gegrom. De jongen rolde zichtbaar met zijn ogen, waarna hij voor de zoveelste keer op zoek ging naar de bron van het geluid. Was dit nou alweer degene die hem de hele tijd zat te bekijken? Dit keer was het echter geen vals alarm, maar stond hij bijna oog in oog met een vreemd uitziend wezen. Angstig deed hij een stap naar achter toen hij het gespierde lichaam van een man zag met daarboven op de kop van een stier, maar hij vermande zich al snel weer. Nee, hij ging nu niet vluchten, dat had hij zichzelf beloofd. Tetsuo keek verwoed naar de Minotaurus die voor hem stond. Het boeide hem niet eens dat hij hoogstwaarschijnlijk geen kans maakte tegen dit wezen. In tegendeel, hij zette een arrogante kop op. ''Tch, jij durft zeg. Mijn training verstoren,'' gromde hij, waarna hij zijn gevechtshouding langzaam aannam. ''Maar jij volstaat ook,'' grijnsde hij uiteindelijk.

===========================
I'm going to work the straw
Make the sweat drip out of every pore
And I'm bleeding and I'm bleeding and I'm bleeding
Right before the Lord
All the words are going to bleed from me
And I will think no more
And the stains coming from my blood tell me go back home
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Bring it on
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fanterria :: Fantasonia :: Horroria :: Foggy Forest-
Ga naar: