IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Charuru ~ Che, whatever.

Go down 
AuteurBericht
Charuru
Wezen
avatar

Aantal berichten : 58
Punten : 5

Over jouw personage
Leeftijd: 19 years.
Groepsleider: I don't interfere with guilds.
Relatie: Che, whatever.

BerichtOnderwerp: Charuru ~ Che, whatever.   za aug 25, 2012 11:41 am

x Basic Information.
Name Charuru Knightwalker
Nickname Fairy Hunter, Ru.
Age 19 years.
Birthday June 7th
Gender Female
Homeland Edolas
Likes Magic, Fighting, Chocolate
Dislikes Cuddling, Plums, Frogs.
Magical Power(s) Mist Body
Magical Item(s) Ten Commandments, never ending Fire, Bottomless Pits, etc.

x Inner
Charuru is een persoon die je simpelweg niet kort kan beschrijven. Nadat ze ooit keihard is afgewezen, is ze ijskoud geworden, en maakt ze geen nieuwe vrienden meer, in een onbewuste angst weer net zo hard afgewezen te worden. Sindsdien is ze nooit meer verliefd geworden, en ze is ervan overtuigd dat ze dat ook niet meer zal worden.
Fierce Charuru kan erg fel zijn. Ze vind het fijn als mensen bang voor haar zijn, omdat ze dan zo orde kan houden. Als ze het ergens niet mee eens is, maakt ze dit heel fel duidelijk. Ze spreekt tegen mensen die ze niet kent ook erg fel, omdat ze weinig behoefte heeft aan kleverige 'vrienden'.
Cold Charuru is soms ijskoud. Ze gebruikt vooral een ijskoude toon als ze mensen waarschuwt. Meestal maakt ze daar veel indruk mee. Deze koude toon is er met de jaren ingekropen, en als je deze toon hoort, heb je echt een probleem.
Uninterested Charuru is al snel ongeïnteresseerd in wat je te zeggen hebt. Als ze met je praat, noemt ze een paar hoofdpunten, en ook al bedenk je nog zo'n goede reden, ze kapt hem gelijk af en straft je.
Quick Charuru is heel snel. Ze is niet bang om je te beledigen, en houdt van een potje knokken op z'n tijd. Meestal speelt ze een beetje met je, en als ze van je af wilt, tovert ze haar sterkere wapens te voorschijn.

x Appearance
Charuru is een knappe jonge dame, die door haar rode haren erg opvalt. De bozige trekken in haar gezicht lijken haar niet lelijker te staan, maar wanneer ze iemand een unieke glimlach gunt, ziet ze er een stuk jonger en zorgelozer uit.
Hair Charuru heeft een opvallende, scharlaken haarkleur. Ze heeft golvend haar, waarvan de puntjes haar middel net halen. Ze heeft een deel van haar haren in een lage staart, die ongeveer gelijk valt met de rest van haar haar.
Face Charuru heeft een egaal, bleekjes gezicht. Ze heeft normale lippen, grote bruine ogen en een kleine neus. Haar wenkbrauwen zijn dun en donker. Meestal heeft ze een boze of felle uitdrukking op haar gezicht. Ze heeft een litteken over haar neus.
Body Charuru is van normale lengte, en heeft een slank lichaam. Ze heeft een dunne taille. Haar benen zijn ook slank, en haar armen ook. Haar vingers zijn iets langer. Ze heeft een platte buik, en ronde borsten die niet te groot of te klein zijn. Ze heeft een bleke huid, en in haar zij heeft ze een verticaal en een horizontaal litteken slordig over elkaar heen.
Clothes Charuru's kleding bedekt eigenlijk maar weinig van haar lichaam. Ze heeft een zwarte borstplaat, en een kort broekje. Ze draagt een riep waaraan allerlei zakjes zitten, en er hangt een wit stuk doek aan. Ze heeft hoge laarzen, waaruit paarse banden steken. Ook heeft ze lange, zwarte handschoenen. Hieruit steken weer diezelfde paarse banden. Aan het eind van haar handschoenen zitten witte franjes, en aan het eind van haar paarse banden zitten bruine banden. Ze draagt een lange, blauwe sjaal die aan de onderkant kapot is en ze heeft aan de achterkant van haar riem twee repen van hetzelfde materiaal als haar borstplaat van gemaakt is. Haar laarzen en handschoenen zijn ook van dit armor gemaakt.
Current Extra's Charuru heeft op elke vingertop een zwarte stip, alsof iemand een kleine druppel inkt gemorst heeft. In haar nek heeft ze een zwarte ster. Dit is een uitwerking van Ravelt, een versie van haar Ten Commandments. Om haar rechter bovenbeen en haar linker bovenarm heeft Charuru verband zitten. Dit kwam door een ongeluk waarbij ze van een klif is gevallen.

x Magical Skills
Charuru bezit grootte Magische krachten, qua wapens en qua krachten in haar eigen lichaam. Haar sterkste wapen is de Ten Commandments, een speer die van vorm en eigenschap kan veranderen.
Mist Body Dit is de eerste kracht die in Charuru's lichaam zit. Ze kan met deze kracht haar lichaam op laten lossen in een opkrullende mist, en ergens anders weer verschijnen, voorafgaand van dezelfde opkrullende mist. Hiermee kan ze lange afstanden snel afleggen, maar meestal gaat Charuru te voet.
Ten Commandments Charuru is erg behendig met dit wapen, en gebruikt hem dan ook altijd in een gevecht of tijdens een jacht. Ze draagt het bij zich als de Cannon Spear vorm. De vier punten kan ze openen en sluiten, en ze kan er lazers mee afschieten. Andere vormen van deze speer zijn: Mel Force, hiermee kan ze ijs creëren en afweren. Explosion, hiermee kan ze explosies veroorzaken. Silfarion, deze speer verhoogt haar snelheid, en de hoogte die ze kan springen. Gravity Core kan de zwaartekracht beheersen, en magie van andere absorberen en terugstoten. Blue Crimson, de speer van vuur. Ze kan met deze speer vuur beheersen en zich tegen vuur beschermen. Rune Save is het enige zwaard dat de Ten Commandments bevat, en breekt door verdedigingen heen. Ravelt is de krachtigste speer die Charuru bevat. Hij kan schokken geven die aardbevingen, lawines en vloedgolven kunnen veroorzaken. Hij is gesmeed door de beste smid van Edolas.

x Non-Magical Skills
Naast Charuru's Magical Skills heeft ze ook nog een paar talenten voor andere dingen, waaronder jagen, camoufleren en stiekem ook zingen.
Hunting Charuru heeft in de loop der jaren een talent gekregen voor jagen. Ze weet precies waar zwakke plekken zitten, en dood haar prooien altijd sne; en netjes.
Camouflage Charuru heeft het bizarre talent zichzelf en losse voorwerpen ontzettend goed te kunnen vermommen. Er zijn meerdere vormen van Magic die het mogelijk stellen dingen te camoufleren, maar Charuru's Non-Magical Skills waren goed genoeg om de Magic van het camoufleren niet te hoeven leren.
Singing Niemand behalve Gruuyk weet dit, maar Charuru heeft een best groot talent voor zingen, en vind dit stiekem ook heel leuk om te doen. Wanneer ze alleen eropuit gestuurd word door Richard zingt ze soms wel eens om de tijd door te komen.

x Details.
Charuru heeft een gruwelijke jeugd gehad, die haar vormde tot hoe ze nu is: Bot en kil. De stad waar Charuru net was komen wonen was met de grond gelijk gemaakt door het gruwelijke monster Deliora en ze is op haar 16e keihard afgewezen.
The Town Toen Charuru net in een enorme stad kwam wonen, en hier net vrienden gemaakt had, werd de stad aangevallen door het gruwelijke monster Deliora. Charuru is ontsnapt doordat ze haar Mist Body had geactiveerd. Ze zag haar buurjongen vast zitten onder het puin, en probeerde hem te redden, maar in paniek is Charuru weggegaan. Deze buurjongen heette Gray, en leeft momenteel nog.
Heartbreak Charuru is op haar 16e door de jongen die ze al lange tijd leuk vond keihard afgewezen. Ze had hem hierna nooit meer gesproken, maar het had haar wantrouwig tegen andere mensen gemaakt. Ze wou geen sterke relaties meer, omdat ze bang was dat ze dan weer weg geschraapt zou worden.
Sweets Charuru heeft een stiekeme liefde voor snoepjes en cakejes. Zelfs Norm en Gruuyk weten dit niet, omdat Charuru zichzelf maar heel af en toe verwent met een cakeje of een grote toffee.

===========================

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Charuru ~ Che, whatever.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fanterria :: Aarde :: Newbies :: In de RPG-
Ga naar: